Verwarming begint bij Heatnet

Waterontharder Waterluxe

Waterluxe waterontharders

Er zit veel kalk in ons Nederlandse kraanwater. Kalk laat sporen achter, in je douche, op je kraan en in apparaten. Een waterontharder van Waterluxe lost dit probleem op. De ontharder werkt op basis van zout en hars; dat zorgt voor een permanente oplossing tegen hard water.

  • Nooit meer kalkaanslag in je keuken en badkamer
  • Langere levensduur apparaten
  • Duurzame oplossing tegen kalk door ionenwisseling

Nooit meer kalkaanslag

Badkamer

Een douchewand en regendouche zonder kalkaanslag betekent nooit meer kalk schoonmaken. Altijd een schone douchekop en zacht water op je haar en huid.

Keuken

Nooit meer kalkaanslag in je koffiezetapparaat, waterkoker of Quooker met een waterontharder. Altijd blinkende kranen en nooit meer kalk in je gootsteen en op je kopjes.

Overal in huis

Zachte was, een schone WC en altijd zacht drinkwater dankzij een waterontkalker. Je houdt tijd over omdat schoonmaken van het hele huis een stuk sneller gaat.

Wat is een waterontharder?

Een waterontharder is een apparaat dat hard kraanwater zacht maakt door het kalk eruit te halen. Het Nederlandse kraanwater is te hard; een waterontharder maakt het 100% kalkvrij en voorkomt kalkaanslag. De ontharder werkt op basis van zout en hars; dit zorgt voor een permanente oplossing tegen hard water.

Wat zijn de voordelen?

Met het blote oog zie je geen verschil tussen hard en zacht water. Maar verschil is er zeker. Het grootste voordeel van zacht water is dat je geen kalkaanslag meer hoeft weg te poetsen. Daarnaast gaan je apparaten langer mee en hoef je minder was- en schoonmaakmiddelen te gebruiken. Een ontharder is niet alleen goed voor je huis, maar ook voor je huid, haar en milieu.

Hoe werkt een Waterluxe waterontharder?

Een waterontharder plaatsen we in jouw huis op een plek direct na de watermeter. Wij brengen een ‘lus’ aan in de leiding en sluiten die weer aan op het apparaat. De kalk wordt uit het leidingwater gehaald en afgevoerd via een buis richting riool. Jouw kraanwater wordt volledig kalkvrij.

Installatie: snel en netjes voor je geregeld

Snelle en professionele installatie. Je hoeft alleen maar een afspraak te maken, meer niet, de rest doen onze gecertificeerde monteurs. Dankzij de verschillende types en modellen ontharders vind je bij Heatnet de juiste ontkalker voor jouw huis. Waar wordt de Waterluxe waterontharder geplaatst? Dat doen de monteurs op de meest optimale plek in jouw huis, bijvoorbeeld:

  • Technische ruimte (water leiding en afvoer moet daar aanwezig zijn*)
  • Trapkast (water leiding en afvoer moet daar aanwezig zijn*)
  • Kelder (water leiding en afvoer moet daar aanwezig zijn*)
  • Garage (water leiding en afvoer moet daar aanwezig zijn*)
  • Meterkast (water leiding en afvoer moet daar aanwezig zijn*)

* Voorwaarden voor de installatie van de waterontharders.

Oplossing voor elk huis

Veel plaatsingsmogelijkheden & groottes

Geschikt voor elk type woning

Woon je in een appartement, tussenwoning of vrijstaand huis? Of heb je een groot kantoorpand? Voor elke ruimte hebben wij een passende waterontharder met verschillende tankgroottes van 7, 12 en 25 liter.

Altijd 100% kalkvrij water

De waterontharder werkt op basis van hars en zout

100% kalkvrij water op basis van ionenwisseling

Bij een waterontharder op basis van ionenwisseling verandert de samenstelling van het water. Kalk wordt permanent uit het water gehaald en afgevoerd via het riool.

Duurzame oplossing

dankzij keramische schijven gaat de ontharder lang mee

Tien jaar garantie mogelijk

Wij bieden tot tien jaar garantie op alle waterontharders. Dat doen wij, zodat jij elke dag kunt blijven genieten van de luxe van zacht water.

Waterhardheid naar eigen smaak

Controle over de instellingen

Smaak van het water

Houd controle over de smaak van je water door gebruik te maken van het mengventiel. Hiermee kun je de hardheid, en daarmee de smaak, van het water reguleren.

Zelfreinigend apparaat

De ontharder is zelfreinigend dus je hebt er geen omkijken naar. Normaal gesproken spoelt (regenereert) de ontharder ongeveer een keer per 7 dagen. Het tijdstip hiervan kun je zelf instellen.

Soorten Waterontharders:

Waterluxe Duo 7

Een kleine krachtige waterontharder die zelfs in de kleinste ruimte geplaatst kan worden. Dit type heeft een gescheiden zoutreservoir en harstank. Ideaal voor kleine huishoudens.

Geschikt voor 1-2 personen – 100% kalkvrij huis – Langere levensduur apparaten

Waterluxe Duo 12

Een krachtige waterontharder die zelfs in de kleinste ruimte geplaatst kan worden dankzij de twee losse onderdelen. Dit type heeft een gescheiden zoutreservoir en harstank. Ideaal voor huishoudens van drie tot vijf personen.

Geschikt voor 3 -5 personen – 100% kalkvrij huis – Langere levensduur apparaten

Waterluxe Duo 25

Onze grootste waterontharder met 25 liter harsinhoud. Dit type heeft een gescheiden zoutreservoir en harstank. Ideaal voor grote huishoudens van zes personen en meer.

Geschikt voor 6+ personen – 100% kalkvrij huis – Langere levensduur apparaten

Waterluxe Combi 12

Een krachtige compacte waterontharder die in elke woning geplaatst kan worden. Dit type bestaat uit één onderdeel; het zoutreservoir en harstank zitten gecombineerd. Ideaal voor huishoudens van drie tot vijf personen.

Geschikt voor 3 – 5 personen – 100% kalkvrij huis – Langere levensduur apparaten

Waterluxe Combi 25

Een krachtige compacte waterontharder die in veel ruimtes geplaatst kan worden. Dit type bestaat uit één onderdeel; het zoutreservoir en harstank zitten gecombineerd. Dit type is ideaal voor huishoudens van zes of meer personen.

Geschikt voor 6+ personen – 100% kalkvrij water – Langere levensduur apparaten

Waterontharders bestellen op de webshop:

image_pdfimage_print