Verwarming begint bij Heatnet

Montage vloerverwarmingsmatten

Bij het renoveren van een bestaande badkamer, keuken, enz., is er vaak weinig ruimte om vloerverwarming te installeren. Met zijn installatiehoogte van slechts 2,5 mm, is het Veria Quickmat-model met enkele geleider de perfecte keuze om direct op een bestaande vloer te installeren onder tegels, hout, laminaat enz.

Eenvoudige installatie

De verwarmingskabel is aan een zelfklevend net bevestigd, en daarom hoeft u zich geen zorgen te maken over de juiste afstand tussen de kabels of het bevestigen aan de vloer. U rolt gewoon de verwarmingsmat uit en drukt deze vast op de onderlaag, waarna u met een geschikt en flexibel middel voegt boven op de verwarmingsmat.

Superieure veiligheid

De verwarmingskabel is voorzien van een afscherming van gevlochten koper, die via de thermostaat is aangesloten op de aardverbinding van uw elektrische installatie. Raakt de kabel onverhoopt beschadigd, dan zorgt de aansluiting van de ingebouwde afscherming dat het systeem direct wordt uitgeschakeld, zodat uw gezinsleden en huisdieren volledig beschermd zijn.

Kies het juiste vermogen

Bij gebruik met een ondervloer van hout of laminaat en een vloerbedekking van hout of laminaat adviseren wij een maximaal vermogen van 100 W/m². Bij een ondervloer van beton of tegels, evenals bij een vloerbedekking van gewone of natuurstenen tegels, adviseren we een maximaal vermogen van 150 W/m².

image_pdfimage_print